סוגי לחמים
לחם הבית –
60% קמח מלא
22% קמח שיפון
18% קמח לבן
בתוספת שומשום מלא, פשתן וגרעיני חמנייה
לחם מלא -
100% קמח מלא
לחם חצי חצי –
50% קמח מלא
50% קמח לבן
בתוספת זיתים ותימין / קצח ורוזמרין / קונפי שום / צימוקים ושקדים / פרג וחמוציות / תאנים מיובשות
שומשום וגרעיני חמנייה / בצל וגרעיני דלעת … ועוד לפי מצב הרוח….
לחם לבן –
100% קמח לבן
פרג וחמוציות / מישמשים מיובשים וזרעי כוסברה / עשבי תיבול / זיתים ומרווה
לחם שיפון –
100% קמח שיפון – לאנשים עם בעיות תזונה
• את כל הלחמים ניתן להכין עם שאור