הסדנאות שלנו הן כיף גדול.
הן מעשיות מאוד  ומעוררות השראה וצחוק.
אני תמיד שמחה לבנות סדנא שמותאמת במיוחד לקבוצה, לעונה ולצרכים שעולים,
שתי סדנאות לדוגמא-

לב העניין -מאפים ממולאים ממקומות שונים

בסדנא נלמד מיני מאפים ממולאים מעדות שונות, עמים שונים ומקומות שונים בעולם.
נתנסה בסוגי בצק שונים- שמרים, רבוך, בצק חומץ.., במילויים שונים ונאפה בטאבון האבן כדי שנקבל ריח טוב של אש ועשן…
למשל נבין בידיים מה ההבדל בין פטאייר  ( משולש בצק ממולא באזוב טרי או תרד לפי העונה) מהמטבח הערבי לזה הבדואי?
נכין צ'יבורקי ממולא דלעת מהמטבח הגרוזיני  מבצק מבושל
ואי אפשר בלי פסטליקו חצילים מהמטבח הספרדי בלקני.
לקינוח נכין מרציפן ובאקלוואת אגוזים מתוקה
נשתה המון יין , נאכל את מעשה ידינו ועוד פינוקים ונהנה מהעשייה והנוף המשגע.
 
הסדנא לוקחת בין שלוש  לארבע שעות.

סדנת פוקצ'ות 

בתחילה נדבר קצת על סוגי קמחים, סוגי שמרים וסוגי התפחות, לפי מתכון נדגים ונלוש בצק פוקצ'ה ופיצה, ולאחר מכן נגלגל כדורי בצק. בזמן שהכדורים מעט תופחים נשמע הסבר קטן על בניית הטאבון, איך הוא עובד ומה נדרש עבורו , ואז נגיע לשיא העשייה-
 
על השולחן הארוך יופיעו גבינות, ירקות, ירקות קלויים, תבלינים טריים ויבשים, שמן זית, טחינה ומיני מלחים, וכל אחד יכין לעצמו את הפוק'צה לפי דימיונו.
נרדד , נקצוץ, נמרח ונכניס לטאבון-  כמובן שתינתן עזרה למי שצריך.
 
נכין ונאכל פוקצ'ות עד שלא נוכל יותר…(:
 
כל הזמן יהיו על השולחן תה צמחים מבושם וקפה שחור מבושל וכמובן שאפשר וכדאי להוסיף יין מיקבי האזור.
 
נקנח בכנאפה הישר מהטאבון, וננוח מול הנוף.
 
הסדנא מתאימה לקבוצות של עד 50 איש כאשר בחלק המעשי יעבדו בכל זמן נתון 10-15 איש.
אורך הסדנא תלוי בכמות המשתתפים, בין שעה וחצי לשלוש וחצי שעות.
 
מניסיון שלי הסדנא מתאימה כמעט לכל אחד, ויש בה הרבה הנאה, צחוק ודימיון.