שמי עדי יוגב,
תמיד חלמתי שיהיה לי מקום משלי שבו אוכל לארח ולהאכיל אנשים בדברים שאני אוהבת לבשל.
ההשראה שלי היא העמק שלנו, עמק האלה, יש פה את כל סוגי האנשים והקהילות, הגידולים והיצרנים,
ואני לוקחת מכל אחד משהו ועושה אותו לשלי.
מעשה ידיים הוא לא רק שם בשבילי, את המקום בנינו כל המשפחה בהרבה אהבה ועבודה קשה,
וזו גם הדרך שבה אני אוהבת לבשל , מה שאפשר אני מכינה לבד, ומה שלא אני אוספת מהטובים ביותר.
את כל חומרי הגלם אני מביאה ממגדלים מקומיים, מחלבות קטנות, יקבים ומבשלות שכנות, ומהיער.
כך אני מבשלת תמיד מה שמותאם לעונה, מה שבשיאו, מה שהכי יפה וטרי, מה שמדוייק לזמנו.
אני אוהבת לשזור סיפורים באוכל, לחקור את המקורות ולראות איך אני יכולה לתרגם את זה למשהו משלי, וליצור מנות מקוריות אך ששורשיהן בעבר.
בכל עונה אני מלקטת סוגים שונים של צמחי בר, כמו סומק, קארדי, אזוב, חרדל, חומעה ועוד ועוד, אני מייבשת ומכינה מהם תבלינים שבהם אני משתמשת, ליקרים, ריבות, ממולאים וכל מה שאפשר.  
רוב האוכל יוצא מטאבון העצים שלנו, אני אוהבת אש גלוייה וחום גבוה, אוכל שיוצא מדויק וטרי, אני לא מתפשרת על איכות המוצרים שבהם אני משתמשת ועל החוייה של האירוח.
מי שמתארח אצלנו הופך לרגע קטן לחלק מחיינו.
 
אני שמחה לצאת לארועי חוץ, מגיעה עם טאבון משלי וצוות חרוץ אליכם, כמעט לכל מקום שתרצו.