ארוחות הדגים שלי הן ביטוי לכל מה שהתעורר בשוק וביער. אני אוספת את הדגים הטריים, ביכורי הירקות והעלים המלבלבים בשדה,
ונותנת להם הרבה מקום להיות הם עצמם.
סלמון שהופך לקונפי בשומן של עצמו, אבוקדו בטאבון.
ארטישוק ירושלמי קרפצ'יו, בורי מושרה ביוגרט וצלוי בעשן,
כאלה ועוד הרבה יהיו בארוחה, שהיא מסע קטן של חורף.
נשתה יין מקומי וליקרים תוצרת בית.
בכל ארוחה מספר סועדים מוגבל ל- 30 איש
כדי שיהיה אינטימי ונעים.
נשב בחלל זכוכית סגור ונתן לאח עצים לחמם אותנו
מחיר לאדם – 420 שקל כולל יין.
תשלום
כדי להבטיח את מקומכם
לאחר ההרשמה תקבלו מייל עם קישור לתשלום או לחצו על הקישור (דרך הנייד)
תתכוננו ל 3-4 שעות של פינוקים.
לכל שאלה -052-5993340
052-5446584